Fiskelagkage 02
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Rundt sandwichbrød:
Smelt smør, hæld mælken i og oplæs gæren i væsken. Tilsæt salt, sukker og mel og arbejd dejen blød og smidig. Hæver ca. ½ time. Smør ringen til en springform (ca. 24 cm.),stil den på smurt bagepapir. Dejen æltes godt igennem igen, og trykkes ud i ringen. Hæver ca.½ time. Bages ca. 25 min ved 200 grader. Afkøles på rist. Når brødet er koldt skæres toppen af og kasseres. Resten deles i 3 bunde. Fyld: Tun og muslinger drypper godt af. Tun findeles med en gaffel, æggene hakkes og vendes i mayonnaisen. Tun, muslinger, ærter og dild røres i. Massen fordeles på 2 af bundene, og den tredje lægges øverst. Lad lagkagen trække koldt - gerne til næste dag. Højest en time før servering: Smør kanterne med mayonnaise og tryk masser af hakket persille på (det sviner!)Smør toppen med et tyndt lag mayonnaise og dæk med salatblade. Skær ægget i zigzag og stil det i midten, fordel citronskiver, tomatbåde og rejer på toppen, klip lidt dild henover til sidst. |
|
Opskriften er vist 16562 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne