Ungarsk paprikaret
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt af : Valkyrien Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes fint og peberfrugterne strimles.
Løget steges i margarinen, til de er gennemsigtige. Kødet tilsættes og brunes. Tilsæt paprikaen og melet og rør godt rundt. Tilsæt nu bouillonen og tomatpuréen samt peberfrugterne. Lad det simre i ca. 1 time. Tilsæt cocktailpølser og cremefraichen og krydr med salt og peber. Servér med ris og groft brød. Hvis der ønskes en lidt røget smag til retten, kan der steges 100 gram bacontern. |
|
Opskriften er vist 16270 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne