Dulce de leche - Cremet karamel af kondenseret mælk
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den uåbnede dåse lægges i en gryde og dækkes med vand.
Bringes i kog og småsimrer så i 4 timer.
Fyld ekstra vand på undervejs, dåsen skal være dækket med vand under hele kogningen. Dåsen afkøles midst 1 time og kan så åbnes. |
|
Opskriften er vist 26243 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-15 18:27:22 Faldt over et "kondenseret mælke tilbud" har derfor nu kastet mig ud i både is og denne karamel med kondenseret mælk... Det kniber dog lidt med tålmodigheden :-P glæder mig til at smage resultatet anonym - 2013-01-31 19:17:21 Ja, den er god nok. Lyder lidt hokus pokus..men det er rigtig. Spørgsmålstegnet - 2012-09-04 13:29:54 Det her giver ingen mening? Hvis man koger kondenseret mælk bliver det til karamel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne