Alletiders fastelavnsboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Frydahl Indsendt : Red : |
Fotograf: Frydahl |
|
Gæren smuldres og sukker hældes på. Står i ca 3-5 min. Alt andet blandes herefter i.
Hæver i ½ time. Formes til boller, trykkes let flade. Hæver igen 15 min. Nu laves hulning i midten og der puttes hindbær syltetøj og creme i. Efterhæver igen i 5 min. Pensles med pisket æg. Bages ved 200 grader C i 10 - 20 min. |
|
Opskriften er vist 33055 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Bent - 2014-02-10 11:58:36 Nemme og lækre. Ærgeligt der ingen billeder er... Linette - 2013-02-09 15:37:15 Uhmmmm de er fantastiske. Super gode og rigtig nemme at lave. kathrine - 2010-02-15 15:51:28 mmhhhhh de er super gode! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne