Sennepsmarinerede champignon
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Der piskes en marinade af sennep og olie, tilsæt olie lidt efter lidt under konstant piskning.
Smag til med hvidløg, salt og peber. Champignonerne renses, de skal ikke deles, men blot vendes i marinaden. Server champignonerne på en bund af kogte grønne bønner |
|
Opskriften er vist 25342 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne