Appelsiner i fløde vendt med makroner
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Kristina Indsendt : Red : |
|
|
(1) Skræl appelsinerne, skær dem i tern og læg dem i en skål.
(2) pisk fløden til flødeskum, knus makronerne i hånden, og smid det i fløden. vend det sammen med en dejskraber. (3) læg fløden i et pænt lag oven på appelsin ternene. Og du har en lækker frist, sommerdessert. Tips: Den er nem at lave! Fra jeg fik idéen til at det faktisk var lavet gik der højest 10 min. Så det er noget du kan lave hvis du keder dig og vil have noget dejligt i din mund. |
|
Opskriften er vist 23493 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2016-09-25 17:16:59 Superlet at lave - smager himmelsk! Markus - 2013-01-14 18:36:39 Dejligt at den er så let at lave og det smager faktisk mega godt! Martin - 2012-09-30 09:38:54 Lækkert! Niels - 2011-10-15 12:06:10 Jeg gav denne opskrift videre til køkkendamerne på den efterskole jeg arbejder på, de lavede den til eleverne, og de elskede desserten! Den er dejlig og let og lave - Hænger fast i vores hjerner. Caroline - 2010-10-22 14:30:00 Nam! :D Nej, den er ikke kun sommeragtig, den er også juleagtig! Den duft af appelsin skaber julestemning, så hele familien sidder bare og hygger sig omkring denne ret! :) Kanelen gjorde også underværker for børnene. Line - 2010-07-07 14:25:19 Den er lækker! :D Nem og hurtig - mange tak! Anna-Line - 2010-07-01 17:07:13 Det smager faktisk ret godt? Mine veninder vil helt sikkert have det igen næste gang vi de er på besøg. sidsel - 2010-03-29 15:10:55 super dejlig sommeragtig dessert skal helt sikkert laves igen, børnene elsker det! mira - 2010-03-12 21:38:46 orh hvor smager det dig fantastisk!! :D tusin tak for den opskrift!. :-) - 2010-03-09 16:32:13 jeg synes den var god, men kunne godt trænge til lidt chokoladesovs... og en enkel kniv-spids kanel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne