Den nemmeste lækre chokoladeglasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Nej! Indsendt af : Morfred Indsendt : |
|
|
Hak chokoladen groft. Læg smørret nederst og chokoladen ovenpå i en mikroovnsegnet skål eller ramekin. Giv den 30 sekunder på mellem effekt i mikroovnen. Tag den ud og rør i den. Gentag til chokoladeglasuren er tyktflydende og homogen. Hæld den forsigtigt udover det, der skal glaseres.
Tips: Det kan ikke blive nemmere, og det smager af rigtig (god) chokolade. |
|
Opskriften er vist 16061 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Ann Rasmussen - 2017-10-28 15:30:26 den bedste chokolade topping jeg har prøvet. Jeg bruger en kasserolle og det fungere perfekt anonym - 2015-10-18 11:21:59 jeg plejer at lave det i en kasserolle og det fungere hver gang og er altid et kæmpe hit :) anonym - 2011-12-07 13:04:23 Har nu prøvet den igennem en del gange. Der skal kun bruges det halve smør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne