Krydret musaka
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Stella Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader. Brun kødet på en pande med løg og hvidløg. Steg 3-5 min. og tag det af varmen. Udblød brødskiverne i mælk og rør det sammen med kødet. Tilsæt de øvrige indgredienser, undtaget laurbærblade, æg og mælk. Pres farsen ned i et smurt ovnfast fad. Læg laurbærblade på farsen og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min. Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og hæld det over farsen. Bag videre i 20-30 min. Server fra fadet med kogte ris og chutney.
|
|
Opskriften er vist 8170 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne