Krydret musaka

Krydret musaka, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Stella

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 spsk.olie
1 finthakket løg
1-2 fedfinthakket hvidløg
2 skiverlyst brød
2 dl.mælk
50 g.rosiner
1 spsk.stærk chutney
1 spsk.karry
1 spsk.sukker
0.5 spsk.vineddike
1 tsk.salt
 peber
2 laurbærblade
2 æg
2 dl.mælk
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 grader. Brun kødet på en pande med løg og hvidløg. Steg 3-5 min. og tag det af varmen. Udblød brødskiverne i mælk og rør det sammen med kødet. Tilsæt de øvrige indgredienser, undtaget laurbærblade, æg og mælk. Pres farsen ned i et smurt ovnfast fad. Læg laurbærblade på farsen og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min. Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og hæld det over farsen. Bag videre i 20-30 min. Server fra fadet med kogte ris og chutney.





karakterer:
Opskriften er vist 8170 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu