Roatbeef
Indsendt af : Svend Indsendt : Red : |
|
|
Kom Kødet i Kogende vand lad kødet simre i 20 minutter. Kødet tages op og tørres af for væde. Krydres med salt og peber.
Kom det i en gryde med smør eller margarine og brun det på alle sider. Lad det hvile i folie i 10-15 minutter. Før udskæring. Tips: Server med Bearneisesovs, Bønner, franske kartofler. Sødt: Gelè, Tyttebær. evt. tilbehør: Coloslaw Jeg laver brun sovs af det jeg har brunet stegen i 1-1½ dl vand med en okseterning i lunet i mikroovnen 1½ min. Serveres med kartofler. Jer laver gerne aspargeskartofler til. |
|
|
Opskriften er vist 4597 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Indsenderen - 2010-01-28 16:15:45 Retten er natuligvis Roastbeef sætternissen har været på sil |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne