Råmælksbudding (Bjestbudding)
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Det hele røres grundigt sammen og hældes i en smurt, raspstrøet form og bager i vandbad ca. 1 time.
Serveres med rød saftsauce. Hvis den meget fede mælk fra den første dags malkning anvendes, kan man evt. tages mindre råmælk og mere skummet mælk. |
|
Opskriften er vist 11179 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne