Lasagne uden tomat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil og hak løget groft. Smelt fedtstoffet eller varm olien i en gryde, og brun løgene heri. Tilsæt det hakkede oksekød, og vend det godt til har fået farve.
Drys mel over kødet og rør det godt ind. Kom bouillon, salt og peber ved og lad retten snurre ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 20 minutter. Farv med et par dråber kulør og smag til med salt og peber. Mornaysauce: Smørret smeltes og melet røres heri. Mælken tilsættes lidt af gangen under konstant piskning. Saucen smages til med salt og peber, og til slut tilsættes den revne parmesanost. I bunden af et ildfast fad lægges et lag mornaysauce, herpå lasagneplader, og herpå kødsauce. Fortsæt til det hele er brugt op, og slut af med mornaysauce på toppen, og til slut et godt drys revet parmesanost. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn 30-40 minutter. |
|
Opskriften er vist 44570 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne