Havergrødsboller 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Kog havregryn og vand til grød, tilsæt salt og olie.
Mens grøden køler af, lunes mælken og gæren opløses heri. Når grøden er kølet af tilsættes mælk/gær blandingen. Til sidst tilsættes melet - halvdelen først, derefter til dejen er fast og glat. Dejen hæver 1/2 - 1 time. Dejen slås ned evt. tilsættes lidt mel. Der er til ca 24 boller - alt efter størrelsen. (Kan også bages som flutes) Efter hæver ca 30 min. Bagetid: Boller 15-20 min. på 200 grader Flutes 20-25 min. på 200 grader Tips: God mættende bolle, som fint kan bruges som frokost bolle eller tilbehør til en grøn salat |
|
Opskriften er vist 9069 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne