Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog først flæskestykket i vand så det dækker.
Grønlangkål: Tryk vandet fra grønkålen. Smelt smørret og rist grønkålen let heri. Tilsæt kogevand fra baconet og kog ind til det er næsten kogt tør. Fløden tilsættes og koger et par minutter til fløden jævner. smag til med salt og peber. Serveres med brunede kartofler og sennep. |
|
Opskriften er vist 32874 gange,
og udskrevet 374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen Ø. - 2022-07-30 14:22:29 Du skal skrive, hvor lang kogetiden er - især for bacon! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne