Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon

Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon, billede 4 Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon, billede 1 Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon, billede 2 Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.bacon helt stykke
 vand
 
 Grønlangkål:
1000 g.hakket grønkål, frost
50 g.smør
5 dl.kogevand
1.5 dl.piskefløde
 sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog først flæskestykket i vand så det dækker.

Grønlangkål:
Tryk vandet fra grønkålen. Smelt smørret og rist grønkålen let heri. Tilsæt kogevand fra baconet og kog ind til det er næsten kogt tør. Fløden tilsættes og koger et par minutter til fløden jævner. smag til med salt og peber.

Serveres med brunede kartofler og sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 32942 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-07-30 14:22:29
Du skal skrive, hvor lang kogetiden er - især for bacon!