Stegeben med hvide kartofler og skysovs

Stegeben med hvide kartofler og skysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stegeben med hvide kartofler og skysovs, billede 4 Stegeben med hvide kartofler og skysovs, billede 1 Stegeben med hvide kartofler og skysovs, billede 2 Stegeben med hvide kartofler og skysovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3000 g.Flæskeben
30 g.margarine
 
1 spsk.Salt
 peber
1.5 l.vand
 
 jævning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Benene brunes i en stor gryde, nogle stykker af gangen så de alle bliver brune.

Benene lægges alle tilbage i gryden og der tilsættes ca. 1½ l. vand eller til det næsten dækker benene. Tilsæt salt, peber og lad retten koge langsomt til kødet er mørt ca. 1½-2 timer.

Tag benene op og sigt evt skyen. Lad skyen koge ned til ca. ½ l. og jævn den med mel. Smag den til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler og rigelig sovs til.





karakterer:
Opskriften er vist 33083 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-31 17:27:16
1 grofthakket løg og et par gulerødder + 1 teske tørret timian højner smagen en hel del.

  -   2014-02-03 14:37:53
Jeg putter lige benene i ovnen i ca 5 min på god varme 200g imens jeg laver sovsen det bliver de kun ekstra gode af ;-) MUMS

  -   2012-08-06 11:04:45
Den opskrift er da vist i den forkerte afd

  -   2011-12-06 14:17:31
Husk lige lidt fløde isovsen.