Stegeben med hvide kartofler og skysovs
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Benene brunes i en stor gryde, nogle stykker af gangen så de alle bliver brune.
Benene lægges alle tilbage i gryden og der tilsættes ca. 1½ l. vand eller til det næsten dækker benene. Tilsæt salt, peber og lad retten koge langsomt til kødet er mørt ca. 1½-2 timer. Tag benene op og sigt evt skyen. Lad skyen koge ned til ca. ½ l. og jævn den med mel. Smag den til med salt og peber. Serveres med kogte kartofler og rigelig sovs til. |
|
Opskriften er vist 33161 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer harly - 2016-03-31 17:27:16 1 grofthakket løg og et par gulerødder + 1 teske tørret timian højner smagen en hel del. Kitty - 2014-02-03 14:37:53 Jeg putter lige benene i ovnen i ca 5 min på god varme 200g imens jeg laver sovsen det bliver de kun ekstra gode af ;-) MUMS anonym - 2012-08-06 11:04:45 Den opskrift er da vist i den forkerte afd Kjeld - 2011-12-06 14:17:31 Husk lige lidt fløde isovsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne