Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød og kartofler skæres i små tern. Løgene hakkes.
Løgene svitses på panden i fedtstoffet, Lad det blive godt varmt, inden kartoffelstykkerne blandes imellem. Skru op for varmen og rist biksemaden til kartoffelstykkerne er gyldne. Rør af og til. Tilsæt kødterningerne og vend godt rundt og skru ned. Lad retten simre yderligere 3-4 minutter til alt er gennemvarmet. Æggene slås ud på panden og spejles. Serveres med rødbeder og rugbrød. |
|
Opskriften er vist 37480 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (133 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne