Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder, billede 4 Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder, billede 1 Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder, billede 2 Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.stegt flæskesteg
600 g.løg
1000 g.kogte kartofler
50 g.margarine
 salt
 peber
 
4 æg
4 skiverrugbrød
200 g.rødbeder
 
Opskrift:
Kød og kartofler skæres i små tern. Løgene hakkes.

Løgene svitses på panden i fedtstoffet, Lad det blive godt varmt, inden kartoffelstykkerne blandes imellem.

Skru op for varmen og rist biksemaden til kartoffelstykkerne er gyldne. Rør af og til.

Tilsæt kødterningerne og vend godt rundt og skru ned. Lad retten simre yderligere 3-4 minutter til alt er gennemvarmet.

Æggene slås ud på panden og spejles.

Serveres med rødbeder og rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 37480 gange,
og udskrevet 361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (133 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu