Hellefisk og grønsager i karry
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Rens fisken for skind og ben, varm olien op i en tykbundet pande og steg fiskestykkerne gyldne og møre, ca. 3 - 4 minutter. Tilsæt karrypasta og grønsager og bland det godt sammen. Kom fiskebouillonen i og lad det koge hurtigt op, skru ned for varmen og lad det simre for svag varme i 2 - 3 minutter. Tag det af varmen og rør yoghurten i. Smag til med salt og peber.
Hertil serveres kogte Basmatis ris. |
|
Opskriften er vist 14893 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jkt - 2005-01-01 01:01:01 lidt citronsaft til at give syre er en fordel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne