Krydret kartofler på panden
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : det er ikke fryseegnet Indsendt af : Tanja<3 Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne og gulerødder i små terninger
læg dem i en skål og bland dem med kryderierne (salt, peber, paprika og karry)og olie. Steg kartofler og gulerødder på panden til de er møre. Tips: pas på du ikke bruger for meget kryderi |
|
Opskriften er vist 18685 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne