Koteletter med Agurkesauce (fedtfattig)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Stine Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne:
Kog kartoflerne i letsaltet vand og pil dem derefter drysses med persille Kødet: Krydr kødet med rosmarin, salt og peber – steg dem derefter i olivenolien (ca. 5 min på hver side). Skær evt. fedtkanten fra. Agurkesaucen: Skær agurken og sellerien i små tern, pres (knus) hvidløget deri og bland det sammen med yoghurten- til det bliver ”cremet”. Salat/pynt: Skær cherrytomaterne i halve, læg dem over salaten, drys med karse. |
|
Opskriften er vist 6344 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne