Fedtfattig dessertcreme
Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
|
|
Vej 150 g delvist optøede bær af. Syntes det er bedst når de er halvt optøede, da cremen dermed stadig er kold, men ikke helt isklumpeagtig, som hvis de var helt frosne. Jordbær og hindbær er rigtig gode efter min smag, men alle slags bær kan sikkert bruges. Kom dem i en foodprocessor, blender eller lignende. Hæld 1,5 dl minimælk i. Kom ca 5 tsk pulver-sødemiddel i, alt afhængig af hvor sødt man ønsker det (jeg bruger det sødemiddel man kan få i Rema 1000). Blend det hele i 10-20 sek. Dette skulle gerne blive til at tyk cremeagtig konsistens. Den skal bruges med det samme, da den ellers falder sammen og skiller. Brug den eventuelt til en bananasplit, enten som is eller som en slags "fløde", sammen med evt fedtfattig yoghurtis. Kommer man lidt mere mælk i, bliver den lidt som en milkshake og kan drikkes med sugerør. Prøv jer frem.
|
|
Opskriften er vist 6744 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2010-01-26 17:25:37 ...glemte at tilføje, at det er VIGTIGT at bærene er mere frosne end optøede. Hvis bærene er for optøede vil konsistensen ikke blive cremet, men mere milkshake-agtig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne