Hellefisk og spinat lasagne
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Start med bechamel saucen. Bag olie og hvedemel sammen, rør derefter mælken i lidt efter lidt, indtil det er blevet til en cremet sauce, sæt den til side, opvarm olien i en gryde og svits løget heri i et par minutter, tilsæt spinaten og svits videre 1 minut, tilsæt fisken og svits igen i 2 minutter, tag gryden af varmen.
I en smurt ildfast form laves nu en lasagne i 4 lag, start med lasagneplader fulgt op med 1/3 af spinatblandingen og 1/3 af osten. Efter de første tre lag, sluttes der af med et fjerde lag, bestående af lasagneplader, den sidste del af saucen samt parmesanosten. Lasagnen skal være let flydende for ikke at blive for tør, tilsæt evt. lidt mælk, hvis den virker for tør. Nu må den gerne stå og trække i ½ time før den sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 15159 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne