Brunkål med bacon og oksefars
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : er frysregnet Indsendt af : Britta Indsendt : Red : |
|
|
1 Snit hvidkålen fint.
2 Skær baconen i tern, 3. smelt sukker i en varm stegegryde 4. tilsæt margarinen vend kålen deri og brun den 5. fars og Bacon tilsættes rør rundt til det hele er brunet igennem |
|
Opskriften er vist 37406 gange,
og udskrevet 807 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer ulla - 2011-04-10 12:38:38 selvfølgelig skal kødet brunes - først bacon dernæst fars og derefter kål, der tilsættes lidt væde (evt med bullion eller suppe) lad det simre hold nøje med at retten ikke koger tør. Hvis farven ikke på brunkålene ikke er tilfredsstillende kan der spædes med få dråber kulør. lilliane - 2011-02-23 15:31:06 skal kødet ikke brunes inden det tilsættes Britta - 2010-01-22 17:04:45 steges 1 time tilsæt måske lidt vand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne