Rugbrød med surdej 04
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Annette Indsendt : Red : |
|
|
Dag 1. Alle ingredienserne fra dag 1 røres sammen til en jævn masse, og stilles tildækket til dagen efter.
Dag 2. ingredienserne fra dag 2 blandes med massen, og tag så en stor kop fra til surdej. Dejen lægges i 2 store forme og sættes til hævning i 2½ time. Prik huller med en gaffel, og sæt dem i en kold ovn. Bages i 2 timer på 190 gr. |
|
Opskriften er vist 13814 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-06-19 18:51:42 En stooooor kop surdej? Hvor meget er det??? anonym - 2014-06-12 15:46:41 Surdej kan næppe anvendes dagen efter, hvis den altså skal være sur, det tegner ca 10-14 dage at udvikle bakterierne, så lav en surdej først halvt mel halvt vand, sukker eller honning evt. Lidt surmælksprodukt, når den bobler og lugter surt er denmklar. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne