Indbagt bøf wellington
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne brunes af på en glohed pande i lidt olie.
køles af.
Fyld: Champignonerne renses og hakkes. De steger på panden i det overskydende fedtstof. Når de ikke afgiver mere væde hældes fløden over og koger ned til det jævner. Afkøles. Butterdejen rulles let ud så den passer til 2 bøffer pr. rulle. Champignonfyldet lægges på butterdejen og bøfffen lægges herpå. Kanterne smøres med sammenpiskes æg og pakkerne lukkes. Lægges med samlingen nedad. Pakkerne pensles med æg og bages ved 200 grader C til pakkerne er gyldne. Tips: Kan serveres med madeirasauce, flåede tomater og ærter og en hasselback kartoffel. |
|
Opskriften er vist 17622 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-06-07 15:37:20 Brun gerne bøfferne og lav fylddet dagen før så det er helt koldt når det smøres på butterdejen så den ikke smelter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne