Indbagt bøf wellington

Indbagt bøf wellington , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøffer skåret af oksemørbrad
1 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Fyld:
500 g.champignon
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
2 rullerbutterdej
 
Opskrift:
Bøfferne brunes af på en glohed pande i lidt olie. køles af.

Fyld:
Champignonerne renses og hakkes. De steger på panden i det overskydende fedtstof. Når de ikke afgiver mere væde hældes fløden over og koger ned til det jævner. Afkøles.

Butterdejen rulles let ud så den passer til 2 bøffer pr. rulle. Champignonfyldet lægges på butterdejen og bøfffen lægges herpå. Kanterne smøres med sammenpiskes æg og pakkerne lukkes. Lægges med samlingen nedad.

Pakkerne pensles med æg og bages ved 200 grader C til pakkerne er gyldne.

Tips:

Kan serveres med madeirasauce, flåede tomater og ærter og en hasselback kartoffel.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bøf Wellington

karakterer:
Opskriften er vist 17680 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-07 15:37:20
Brun gerne bøfferne og lav fylddet dagen før så det er helt koldt når det smøres på butterdejen så den ikke smelter.