Lækre Flutes med Gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Anne Indsendt : Red : |
|
|
kærnemælken skal have stuetemperatur.
Gæren udrøres i kærnemælken. Tilsæt olie, salt, citronsaft, sesamfrø, og grahamsmelet. Rør alt dette godt sammen. Riv nu gulerødderne, og bland dem i. Durummelet og hvedemelet kommes nu i lidt ad gangen. Dejen hæver ca. 1 time (gerne mere, til den er blevet dobbelt så stor) Ælt dejen let i gennem, evt. med mere mel. Del den i 3 potioner, og form dem til flutes, læg dem derefter på en plade med bagepapir. De skal efterhæve i ca. ½ time, til de igen er blevet cirka dobbelt så store. Pensl dem med vand og bag dem ved 275* grader i 25 min. Flutene afkøles på en bagerist. Tips: Du kan sagtens lave boller af samme dej, de er virkelig lækre og saftige. |
|
Opskriften er vist 13043 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2010-01-27 18:33:19 Du har ret - har afprøvet opskriften - og det bliver virkelig nogle lækre boller/flutes, og det er en rigtig god idé at lave dobbelt portion, og fryse ned! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne