Hellefisk og skaldyrs pasta

Hellefisk og skaldyrs pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.conchiglie
3 spsk.god olivenolie
100 g.forårsløg, fintskåret
1 lillerød chili, finthakket
250 g.rejer, pillede med haler
250 g.kammuslinger
400 g.hellefisk i terninger
15 g.friskhakket koriander
2 spsk.sød chilisauce
1 dl.limesaft
1 dl.fiskekraft
1 spsk.sesamolie
 Revet limeskal til pynt
 Salt
 Peber friskkværnet
 
Opskrift:
Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Mens pastaen koger varmes olien i en pande.

Heri svitses forårsløg, chili, rejer, kammuslinger og hellefisk, til rejerne er lyserøde, kammuslinger og hellefisken er let stegte, rør jævnligt, fjernes fra varmen.

Rør koriander, limesaft, chilisauce og fiskekraften i. Pastaen sigtes og kommes tilbage i gryden, bland sesamolien i. Hæld fiskeblandingen over og bland det forsigtigt sammen. Smages til med salt og peber, garneres med revet limeskal, serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 13680 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-12 21:18:40
dyrt og eksklusiv, men rigtig god! er ikke så vild med stivelse, så undlod pasta og serverede flere grøntsager til. men dumt at være fanatisk som mig, spis endelig pasta til :) topkarakter