Hellefisk og skaldyrs pasta
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Mens pastaen koger varmes olien i en pande.
Heri svitses forårsløg, chili, rejer, kammuslinger og hellefisk, til rejerne er lyserøde, kammuslinger og hellefisken er let stegte, rør jævnligt, fjernes fra varmen. Rør koriander, limesaft, chilisauce og fiskekraften i. Pastaen sigtes og kommes tilbage i gryden, bland sesamolien i. Hæld fiskeblandingen over og bland det forsigtigt sammen. Smages til med salt og peber, garneres med revet limeskal, serveres straks. |
|
Opskriften er vist 13680 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer dden 19 årige fiske elsker - 2015-10-12 21:18:40 dyrt og eksklusiv, men rigtig god! er ikke så vild med stivelse, så undlod pasta og serverede flere grøntsager til. men dumt at være fanatisk som mig, spis endelig pasta til :) topkarakter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne