Æblemos uden sukker
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og skær dem i tern. Kog æblerne sammen med vand og vanillestang til æblerne er kogt helt/næsten helt ud.
Kom evt. mere vand i undervejs. Tag vanillestangen op og pisk mosen igennem med et piskeris. Smag til til med flydende sødemiddel efter behov. Tips: Kan fryses ned i fryseposer. Da der er meget stor forskel i smagen og styrken i de forskellige sødemidler har jeg ikke skrevet hvor meget der skal i, der må man smage sig frem. |
|
Opskriften er vist 28397 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2016-03-17 10:25:45 hvorfor bruge sødemiddel? jeg bruger altid pæresaften fra udkogte pærer, der alligevel skulle smide ud. hvor hvis man koger pærerne, bliver de søde som sukker. super narturlig sødemiddel. jeg bruger saften i mange rettter hvor der skal bruges sukker. Jürgen - 2013-11-15 09:17:26 Jeg har brukt en lignende oppsskrift mange ganger, og har vekselvist hatt curry og rosiner, eller kanel opp i. Mosen ble aldri gammelt. Thit Clausen - 2012-04-23 09:49:12 Hvor længe kan grøden holde sig? og er den egnet som morgenmad eller er det en kage ligesom brudepige med slør? :-) Mvh. Thit Clausen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne