Anitas farsspyd
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Anita Vestergaard Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsen kommes i en skål og røres blød. chilisauce, ketchup, salt, peber og de hakkede hvidløg røres i sammen med. Farsen formes til små pølser. Bacon svøbes rundt om og til sidst sættes de på små træspyd.
De lægges på en bageplade og laves i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 25 minutter. Hertil kan foreslås kartoffelmos med champignonsauce. |
|
Opskriften er vist 56102 gange,
og udskrevet 1094 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2023-01-02 10:10:42 Hvis man bruger lammefars, oksefars og svinefars lige dele af hver bliver det vildt godt. kom lidt smoked paprika i også alt efter temperament anita - 2013-06-18 17:40:14 Forårsløgene fintsnittes og kommes i farsen med det andet :-) Emilie - 2013-03-08 23:03:08 hvor meget chilisauce skal der i? Grete - 2013-03-04 07:44:25 Hvor kommer forårsløgene ind?? anonym - 2011-09-23 09:55:41 Jeg tror det kunne blive lige så lækkert med svinefars, har godt nok ikke prøvet. maria - 2011-04-05 16:56:40 Det lyder godt, men kan man bruge grisefars istedet for oksefars? anitav - 2010-01-18 21:16:25 opskriften er på 8 spyd:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne