Spinat tærte
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Randi Indsendt : |
|
|
Først og fremmest tænd ovnen på 200 gr.
lav tætedejen og putte den i skålen når den er færdig. put så varm spinat i og gør sådan at den kommer ud over det hele. putså derefter tomater så at der er at man kan se spinaten. hvidløg skal der et helt glas til uden saften. så skal der så piskes æggene i en skål og så derefter i den store glasskål so mder er det andet i. og så ind i ovnen i en halv time eller en halv time, og et kvater altså tre kvater. og så kan man lave salat til. Tips: se om den er okay og dufter godt når den kommer ud, ligesom nar lagsangen kommer ud. |
|
Opskriften er vist 4988 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne