Pastasalat med pesto og grønt
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og rør pestoen i, mens pastaen er varm. Lad det stå og køle af.
Hæld kogende vand over broccoli og ærter og lad det stå i et par minutter. Hæld det kogende vand fra og skyl med koldt vand så det bevarer den grønne pæne farve. Bland salat, cherrytomater, ærter og broccoli godt sammen og bland pastaen i når det er helt koldt. Tips: Smager rigtig godt til kylling, oksekød og svinekød. Brug gerne frisk pesto som kan findes på køl i de større supermarkeder, eller allerhelst hjemmelavet pesto. Det smager bare bedre. |
|
Opskriften er vist 80783 gange,
og udskrevet 937 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2014-08-09 19:39:37 Lækker grund salat, med mulighed for selv at variere indholdet. Jeg undlod tomater - men tilføjede edamame bønne og mango |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne