Prins Henriks Suppe
Fryseegnet : Kan fryses inden færdiggørelse Indsendt af : Ann Indsendt : |
|
|
Porrer, løg og æbler snittes groft og svitses i smør.
Tilsæt karry, mel og suppe og lad suppen simre i 10-20 min. Suppen sies og blendes. Tilsæt tomatpasta og piskefløde. Smag til med salt og peber. Serveres med en skefuld smuttede mandler og rejer i hver tallerken. Tips: Hvis man ønsker at fryse suppen skal det gøres når suppen er siet. Når man skal bruge suppen, tøes den op og laves færdig med tomatpasta og piskefløde. |
|
Opskriften er vist 16443 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne