Thomass æbletærte
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Det må komme an på en prøve Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til dejen æltes sammenn, rulles ud og lægges i en tærteform.
Æblerne fordeles på tærten, og der drysses evt. med kanelsukker. Bages ved 175 grader i ca. 45 minutter. Tips: Serveres lun med en klat flødeskum eller creme fraiche. Der kan med fordel bruges sure æbler. |
|
Opskriften er vist 8812 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne