Champagnesuppe
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Camilla Indsendt : |
|
|
BEMÆRK: START DAGEN I FORVEJEN! (eller evt. tidligt om morgenen hvis suppen skal serveres om aftenen)
Ærter, løg, bouillon og vand koges i 40 minutter og stilles koldt natten over. Blendes fint og koges op, tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Anrettes i dybe skåle og hæld en kold sjat champagne i hver skål, lige inden servering. Tips: Evt. kan der bruges cider hvis den skal serveres for børn eller personer der ikke drikker alkohol. |
|
Opskriften er vist 22680 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer per - 2017-12-15 15:48:41 1 pose fine ærter er det ikke en 3-400 gram Susan - 2017-11-29 07:46:52 Hvor mange gram ærter skal der benyttes Egon - 2010-12-19 20:20:16 Hvor meget regner man med en sjat er? Lone Iversen - 2010-02-23 13:48:40 SUPERSUPPE..............superlet at lave og meget velsmagende !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne