Champagnesuppe

Champagnesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Camilla

Indsendt :     

Ingredienser:
1 ps.fine ærter
1 lille pose skalotteløg
5 hønse bouillonterninger
1.75 l.vand
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 ensjat kold champagne/asti
 
Opskrift:
BEMÆRK: START DAGEN I FORVEJEN! (eller evt. tidligt om morgenen hvis suppen skal serveres om aftenen)

Ærter, løg, bouillon og vand koges i 40 minutter og stilles koldt natten over.
Blendes fint og koges op, tilsæt fløden og smag til med salt og peber.

Anrettes i dybe skåle og hæld en kold sjat champagne i hver skål, lige inden servering.

Tips:

Evt. kan der bruges cider hvis den skal serveres for børn eller personer der ikke drikker alkohol.





karakterer:
Opskriften er vist 22680 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-15 15:48:41
1 pose fine ærter er det ikke en 3-400 gram

  -   2017-11-29 07:46:52
Hvor mange gram ærter skal der benyttes

  -   2010-12-19 20:20:16
Hvor meget regner man med en sjat er?

  -   2010-02-23 13:48:40
SUPERSUPPE..............superlet at lave og meget velsmagende !!