Brun sauce (uden fløde)

Brun sauce (uden fløde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Trine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Stegesky (f.eks. fra roastbeef kalkunsteg el. mørbradbøf)
2 tsk.Aromat
5 dl.bouillonvand (vælg den bouillon som passer til kødet)
 Brun sovsejævner
 
Opskrift:
Brug panden/gryden med stegesky.
Tilsæt Aromat og rør et øjeblik.
Tilsæt bouillonvand og rør en smule.
Når saucen koger jævnes til ønskede konsistens med Brun sovsejævner.
Simpelt - og du har verdens bedste sauce!





karakterer:
Opskriften er vist 22870 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-24 16:04:02
Aromat er et fabriksfremstillet (syntetisk) krydderi

  -   2011-04-15 18:18:58
Hvad søren er, Aromat?