Brun sauce (uden fløde)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt af : Trine Indsendt : Red : |
|
|
Brug panden/gryden med stegesky.
Tilsæt Aromat og rør et øjeblik. Tilsæt bouillonvand og rør en smule. Når saucen koger jævnes til ønskede konsistens med Brun sovsejævner. Simpelt - og du har verdens bedste sauce! |
|
Opskriften er vist 22870 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jonas- til ida - 2012-01-24 16:04:02 Aromat er et fabriksfremstillet (syntetisk) krydderi Ida - 2011-04-15 18:18:58 Hvad søren er, Aromat? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne