Hvidløg marinerede i olie
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Tag samtlige fed ud af hvidløgene. Lad skallerne forblive på. Bring vand, eddike og salt i kog. Kog hvidløgsfeddene heri i ca. 5 minutter.
Tag hvidløgsfeddene op, lad dem køle af og pil dem. Kom hvidløgsfeddene i et glas og fordel krydderier imellem. Hæld olie over de kolde løg, så den netop dækker. Luk glasset tæt og lad feddene trække i olien i på et køligt sted i mindst 3 dage. Tips: Når hvidløgsfeddene er opbrugt, kan olien sies og anvendes i salatmarinader. |
|
Opskriften er vist 50551 gange,
og udskrevet 709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Toria - 2016-08-22 15:05:47 Ser rigtig lækkert ud. Men i hvor lang tid kan hvidløgen holde sig? teresa - 2016-03-31 18:04:44 hvor længe kan det holde sig? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne