Chili Con Carne 09
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Jon Lykke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt kødet over i en stor gryde, og lade det brune igennem.
Imens kødet brugnes, pil og hak da, alle fire løg, der derefter tilsættes 3. Tilsæt salt og muskatnød. Lad simre til løgene er klare. Tilsæt hakkede tomater, og rør rundt. Vask de friske chili, skær dem igennem på langs og fjern frøene. Tilsæt chili og kanel hele. Tilsæt øl. Lad simre til chilien er fast og servérklar. Åbn dåserne med bønner, og hæld væden fra. Tilsæt derefter bønnerner. Tilsæt sukker, og lade koge igennem ved meget svag varme, i min. 30 min. Når retten er færdig, kan man med fordel lade den stå i en tillukket gryde, i en lille time og køle ned, for at give smag. Tips: Kanel og chili tages op, når retten for fået den ønskede smag og styrke (begge meget individuelt). 3 chili lyder måske af meget, men de afgiver ikke så meget styrke, når frøene er taget ud. Nydes med kogte ris, cremefraiché på siden af tallerkenen til at dyppe og, og groft brød med kerner, i en god kvalitet. |
|
Opskriften er vist 51666 gange,
og udskrevet 1072 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-06-24 21:54:35 Jeg kom lidt billion i og æblevin i stedet for Stout lidt kaffefløde ÷ muskatnød + koriander og lidt spidskommen. Når du ser en god opskrift så er det med at være kreativ hvis ikke man har alle ingredienser og familien råber mad. God opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne