Hellefiske burger med estragon mayonnaise

Hellefiske burger med estragon mayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.hakket hellefisk
10 g.løg, finthakket
2 tsk.citronskal
2 spsk.cremefraiche 18%
2.5 dl.rasp
4 burgerboller med sesam
8 salatblade efter eget valg, groft snittet.
12 tynde tomatskiver
12 skiveragurk
1 lilleløg, skåret i tynde skiver
 
 mayonnaise:
1 æggeblomme
1 spsk.estragon vinaigre
0.5 tsk.dijonsennep
2.5 dl.olivenolie
 Salt
 Peber, friskkværnet
3 spsk.friskhakket estragon
 
Opskrift:
Læg den hakkede fisk i en skål, tilsæt løg, citronskal, cremefraiche og rasp, ælt med hænderne til dejen er godt blandet, del farsen i 4 lige store bøffer og form dem godt.

Smelt smør i en tykbundet stegepande og steg bøfferne i 7 minutter eller til de er gyldne og gennemstegte. Kom tomatskiver, agurkeskiver og løgringe på under- bollen med lidt salat på toppen, herefter "fiskebøffen", slut af med en god klat estragon mayonnaise og placer overbollen. Samme procedure for de andre burgere.

Estragon mayonnaise:
Kom æggeblomme, halvdelen af vinaigren og sennep i en lille skål, pisk det sammen i 1 minut, kom olien i lidt ad gangen, pisk hele tiden til blandingen bliver tykkere, hæld resten af olien i, i en tynd stråle, og fortsæt med at piske til al olien er optaget, rør resten af vinaigren, salt og peber i, sammen med de hakkede estragon blade.





karakterer:
Opskriften er vist 10019 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu