Hellefiske burger med estragon mayonnaise
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Læg den hakkede fisk i en skål, tilsæt løg, citronskal, cremefraiche og rasp, ælt med hænderne til dejen er godt blandet, del farsen i 4 lige store bøffer og form dem godt.
Smelt smør i en tykbundet stegepande og steg bøfferne i 7 minutter eller til de er gyldne og gennemstegte. Kom tomatskiver, agurkeskiver og løgringe på under- bollen med lidt salat på toppen, herefter "fiskebøffen", slut af med en god klat estragon mayonnaise og placer overbollen. Samme procedure for de andre burgere. Estragon mayonnaise: Kom æggeblomme, halvdelen af vinaigren og sennep i en lille skål, pisk det sammen i 1 minut, kom olien i lidt ad gangen, pisk hele tiden til blandingen bliver tykkere, hæld resten af olien i, i en tynd stråle, og fortsæt med at piske til al olien er optaget, rør resten af vinaigren, salt og peber i, sammen med de hakkede estragon blade. |
|
Opskriften er vist 10014 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne