Bucatini all'amatriciana - Bucatini med bacon/tomat
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt af : JensKbh Indsendt : Red : |
|
|
1. Varm olivenolie en gryde
2. Svits rødløg og bacon over svag varme til det bliver gyldent. 3. Tilsæt rosmarin, hvidløg og chili og lad det snurre langsomt med. 4. Tilsæt rødvin og bring gryden i kog. Lad væden koge ind (der må godt være en smule tilbage). 5. Når væden er kogt ind tilsættes tomaterne og saucen skal nu simre i 15-20 min. 6. Kog pastaen al dente eller sådan som du bedst foretrækker den, i saltet vand. 7. Hæld vandet fra pastaen med lad en lille smule være tilbage. Bland herefter pastaen med saucen og server med parmesan. Tips: Dette er en klassisk italiensk pastaret. Utrolig hurtigt og nem, ikke særlig dyr og meget velsmagende. Såfremt man ikke har bucatini eller kan finde det i supermarkedet, anbefaler jeg at man anvender en bredbåndet pasta, såsom papardelle eller tagliatelle. |
|
Opskriften er vist 7312 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne