Omelet, Gammeldags

Omelet, Gammeldags, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Lisa

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æggeblommer
1 spsk.Sukker
1 knsp.Salt
3 spsk.Mælk
2 Hvidskum
10 g.Smør
 
 evt. fyld:
 den søde tand":
 Syltetøj eller div frugter
 
 undlades sukker":
 kogte grøntsager, hakket skinke, og eller stegt bacon, røget sild, en levning af kogt fisk, hachis el. lign.
 
Opskrift:
Pisk blomerne godt med sukker og salt og tilsæt/vend mælken hvidskummet. Hæld æggemassen ud på en svagt opvarmet pande, hvis bund er dækket med fedtstof. Bag omeletten over svag varme, så den hæver sig, stivner og bliver lysebrun på undersiden. vendes (evt med stort grydelåg) steges til den er gylden.
evt fyld på den ene halvdel og luk derefter til med anden halvdel.





karakterer:
Opskriften er vist 11933 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-29 12:39:42
Jeg har lavet denne 1 gang. skummet ligger sig på overfladen og alt for meget smør. Den bader i smøret... Ikke en jeg kan anbefale...