Omelet, Gammeldags
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Lisa Indsendt : Red : |
|
|
Pisk blomerne godt med sukker og salt og tilsæt/vend mælken hvidskummet. Hæld æggemassen ud på en svagt opvarmet pande, hvis bund er dækket med fedtstof. Bag omeletten over svag varme, så den hæver sig, stivner og bliver lysebrun på undersiden. vendes (evt med stort grydelåg) steges til den er gylden.
evt fyld på den ene halvdel og luk derefter til med anden halvdel. |
|
Opskriften er vist 11933 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Clara - 2012-09-29 12:39:42 Jeg har lavet denne 1 gang. skummet ligger sig på overfladen og alt for meget smør. Den bader i smøret... Ikke en jeg kan anbefale... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne