Gyros med svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fryseegnet : nej Indsendt af : COF Indsendt : |
|
|
Ris sættes over efter posens anvisninger.
Løg pilles og skæres ud i tynde halvringe. Løgene svitses i lidt olie på en pand til de er bløde. Tilsæt svinekød og presset hvidløg. Lad kødet stå og stege færdig. Skær peberfrugt ud i kvarte og derefter tynde strimler. Squashen skæres ud i tern. Når kødet er gennemstegt tilsættes paprika, peberfrugt og squash. Lad det stå og stege lidt. Tilsæt derefter fraishen, resten af krydderierne og salt. Retten står og simre til Risene er færdig. Retten kan spises som den er, ellers kan man fx servere salat og groft brød til. Tips: Man kan udvide opskriften og tilsætte lige de grønsager man ønsker. hvis man ønsker mere "sovs", så kan man tilsætte ekstra fraishe. Man kan bruge andre rissorter end brune ris. Jeg bruger dem af den grund, at jeg ønsker flere fibre og ikke kun kulhydrater. Jeg bryder mig dog ikke om vilde ris, som indeholder endnu flere fibre, men er et alternativ til de som kan. |
|
Opskriften er vist 44492 gange,
og udskrevet 520 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2017-09-28 12:35:26 Kan man bruge røget paprika? Mikkel - 2010-04-13 12:10:54 Jeg synes det er lækkert at få frisk pasta til gyros |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne