Ostegratineret krydderurte hellefisk
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Dæk en ovnplade med stanniol, smør stanniolen med smeltet smør, pisk smørret let og cremet med en elpisker, kom krydderurter, citronskal, citronsaft og parmesan ost i og pisk til det er jævnt.
Kom kryddersmørret på fiskestykkerne ved at løsne skindsiden i den ene side, og kom kryddersmørret under skindet, eller lav en lomme i fisken og kom smørret i lommen, læg fiskestykkerne på den smurte plade og steg dem ved mellemvarme i ovnen 3 minutter på hver side, eller indtil de er gennemstegte. Drys herefter med parmesan ost og grill i 1 minut eller til osten er smeltet og let brunet, serveres med det samme. Hertil kan serveres stegte Jasmin ris, blandet med grønsager efter eget valg. |
|
Opskriften er vist 11825 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne