Tunmousse - superlækker
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Nej Indsendt af : Josmo Indsendt : Red : |
|
|
Tunen, hakket løg, citronsaft og creme fraiche blandes og køres i blenderen/hakkeren.
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min og smeltes. Husblasen blandes med lidt af tunfiskemassen, inden den piskes i resten. Når massen er så stiv, at den kan danne et mønster, vendes flødeskum i, og der smages til med salt og peber. Vend evt. kaviaren i. Fyld massen i skål eller patéform. (smurt - så den kan vendes ud på fad). Sæt den koldt og tildækket i ca 2 timer, og vend den ud af formen før servering - eller tag fra skålen. Pynt: 2 store tomater, lidt kaviar, fine blade af mynte eller citronmelisse. Serveres evt. med sauce af creme fraiche smagt til med citronsaft, salt og peber. Desuden icebergsalat og godt brød/flute. |
|
Opskriften er vist 14315 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Pullergøj - 2011-03-16 11:00:41 lyder lækker den skal prøves. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne