Fødselsdagsstang
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Molly. Indsendt : Red : |
|
|
1. Gæren røres ud i vandet (i en skål)
2. Margarinen smuldres i melet (i en anden skål) 3. vand/gær, sukker og ægget tilsættes og dejen æltes let sammen. (dejen er lidt fedtet, men må ikke klistre) 4. Fyldet røres sammen eller moses sammen med en gaffel. 5. Dejen rulles ud til en aflang plade på størrelse med et stykke a4 papir 6. Fyldet lægges i en stribe langs midten af dejen. 7. Siderne foldes halvt op over fyldet. 8. stangen skal hæve ca. 10-15 min. 9. Den pensles med æg og drysses med perlesukker Bagetid: ca. 20 min. ved 200 grader. Tips: pas på at den ikke bliver alt for brun.! |
|
Opskriften er vist 5100 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne