Fedtfattig kalvefrikasse
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetykkam uden ben Fedtfattig opskrift Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalvekødet skæres i store tern som kommes i en gryde med usaltet, koldt vand, så det dækker, og lad det koge op. Tag kødet op, skyl det og kom det i gryden med et nyt hold vand, så det dækker, og kom en smule salt i. Lad det koge op, skum af.
Tilsæt gulerødder, persillerøder, løg og krydderiposen, når vandet koger igen skrues ned og det simrer til kødet er mørt 2-3 timer. Grøntsagerne tages op efterhånden de er møre. Kødet tages op og stilles overdækket. Krydderiposen tages op og smides væk. Majsstivelse røres op i lidt koldt vand og røres nu i kogevandet under omrøring og saucen koges op. De grønne asparges skåret i skrå stykker koges med i saucen et par minutter. De kogte grøntsager skæres i mindre stykker. Kom dem i saucen sammen med kødstykkerne og de grønne ærter og lad det hele småkoge i ca. 3-4 minutter. |
|
Opskriften er vist 31730 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth Dollerup - 2017-10-15 13:41:52 det er rigtigt lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne