Ymerfromage uden æg
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Liselotte Indsendt : Red : |
|
|
Læg husbals i blød i kold vand ca 10 min
Rør ymer med sukker og vaniljekorn Træk husblas op og smelt det med det vand der hænger ved Afkøl husblas med lidt af ymerblandingen og bland det herefter i ymerblandingen. Pisk fløden stiv og vend den i til slut kommes i en skål og stilles koldt Tips: Hvis der mod forventninger skulle blive "flimser" i fromagen når man har kommet husblas i ( men før fløden kommes i) kan ymerblandingen varmes let under omrøring til "flimserne" forsvinder. |
|
Opskriften er vist 35935 gange,
og udskrevet 798 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Elle - 2016-02-28 10:21:14 Rigtig god og nem👍😄 Maria - 2012-11-06 18:41:36 Meget let at lave, men alt for lidt vanille efter min smag. Der skal i hvert fald 1 hel stang i, eller halvanden. Hakkede mandler på toppen er også godt. Super godt tip mht "flimser" liselotte - 2010-01-07 19:08:05 Super let at lave og lækker med lun jordbær sauce til. Kan også laves med søde middel flydende i stedet for sukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne