Hellefisk Carpaccio
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Hak de soltørrede tomater fint og rør dem i tomatpulpen og limesaften, tilsæt balsamico og creme de cassis, pisk olien i, i en tynd stråle, smag til med salt og peber.
Smør et stykke bagepapir med olie og læg de tynde skiver hellefisk på. Hellefisken krydres med salt og peber, pensles med marinaden og skal stå og trække i 30 minutter, anret på kolde citronbåde og pynt med dild og oliven. |
|
Opskriften er vist 23034 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-22 14:23:23 Hvad betyder "pulp" fra 3 tomater? Pia - 2005-01-01 01:01:01 spring creme de cassis over opskriften er suveræn uden Lene - 2005-01-01 01:01:01 Det er solbærlikør anonym - 2005-01-01 01:01:01 Ja, hvad er creme de cassis? og hvor købes det? ????????? - 2005-01-01 01:01:01 creme de cassis hvad er det???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne