Ølbraiseret oksebryst
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksebrystet brunes godt af sammen med gulerødder og løg i smørret.
Pilsner og vand hældes over og retten småkoger 2-3 timer indtil kødet er meget mørt.
Der efterfyldes med vand efter behov. Gryden må ikke koge tør.
Sauce: Kødet tages op og suppen sigtes. Lad suppen stå et øjeblik så at fedtet samler sig i toppen, drys så med melet og lad dette opsuges i fedtet. Pisk grundigt igennem og koges op. Smages til med salt og peber. Server kødet skåret i skiver med nye kartofler og de kogte grønsager. |
|
Opskriften er vist 68941 gange,
og udskrevet 5905 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Karni - 2022-12-18 16:24:36 Rigtig dejlig og let at lave. Passer sig selv når først du har ordnet tilbehøret. God gæstemad 7/9-12 Anita - 2013-01-06 18:05:26 Dejlig opskrift. Brug gerne en oksekylotte. Severes gerne med bagt rodfrugetemos. Annelise, Hvidovre - 2012-09-25 17:36:38 Der skal nok stå 1 dl, i stedet for 10 dl. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne