Ølbraiseret oksebryst

Ølbraiseret oksebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Ølbraiseret oksebryst, billede 4 Ølbraiseret oksebryst, billede 1 Ølbraiseret oksebryst, billede 2 Ølbraiseret oksebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.oksebryst med ben
50 g.smør
200 g.gulerødder
200 g.skalotteløg
 
2 pilsner
10 dl.vand
 salt
 
 Sauce:
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1000 g.nye kartofler
400 g.nye gulerødder med top
400 g.forårsløg
400 g.skalotteløg
 
Opskrift:
Oksebrystet brunes godt af sammen med gulerødder og løg i smørret. Pilsner og vand hældes over og retten småkoger 2-3 timer indtil kødet er meget mørt. Der efterfyldes med vand efter behov. Gryden må ikke koge tør.

Sauce:
Kødet tages op og suppen sigtes. Lad suppen stå et øjeblik så at fedtet samler sig i toppen, drys så med melet og lad dette opsuges i fedtet. Pisk grundigt igennem og koges op. Smages til med salt og peber.

Server kødet skåret i skiver med nye kartofler og de kogte grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 68941 gange,
og udskrevet 5905 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-12-18 16:24:36
Rigtig dejlig og let at lave. Passer sig selv når først du har ordnet tilbehøret. God gæstemad

  -   2013-01-06 18:05:26
Dejlig opskrift. Brug gerne en oksekylotte. Severes gerne med bagt rodfrugetemos.

  -   2012-09-25 17:36:38
Der skal nok stå 1 dl, i stedet for 10 dl.