Gullashsuppe 02
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Formentlig fryseegnet, men har ikke prøvet Indsendt af : Erna Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
Lidt margarine varmes op i en gryde og paprika og kød svitses heri. Tages op.
Bacon og løg svitses i gryden til løgene er klare. Kødet tilsættes i sammen med krydderier, hakkede tomater og vand/bouillon. Simrer ved svag varme i 1 - 1½ time til kødet er næsten mørt. Så tilsættes grøntsagerne efterhånden i den rækkefølge, som de koger møre i. Rød peber tilsættes, når du har slukket for gryden, ellers bliver den helt sjasket. Tips: Serveres evt. med koldhævede flutes. |
|
Opskriften er vist 14416 gange,
og udskrevet 398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne